Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

33.900 EUR

Ansamblu rezidential de vanzare 18 apartamente in Sibiu Comision ZERO!

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0749521148
  • Listat: iunie 24, 2016 10:51 am
  • Expira: Acest anunt a expirat

Descriere

Ansamblu rezidential de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei cu 18 apartamente ( doua imobile a cate 9 apartamente ) cu 2 camere decomandate, cu suprafete utile intre 54 si 59 mp ( 72 si 77 mp construiti ) cu predare la stadiul de cheie, fiecare apartament dispunand de 2 locuri de parcare iar accesul va fi limitat printr-o bariera activata prin telecomanda. COMISION ZERO!
Imobilele sunt situate pe o strada pavata si iluminata public cu vedere la Muntii Fagaras, intr-o zona foarte linistita unde majoritatea constructilor sunt finalizate astfel cand ajungeti acasa sunteti privati de zgomotele viitoarelor santiere.
Compartimentarea apartamentelor este optima deoarece s-a dorit utilizarea maxima a spatiului pentru a beneficia de un confort sporit, toate locuintele au bucatarii inchise ( tendinta de living cu bucatarie deschisa isi pierde farmecul cand te apuci de gatit si mirosurile se imprastie in toata casa ), living-ul este de minim 20 mp pentru fiecare apartament iar dormitoarele au intre 12 si 16 mp, bai cu geam de aerisire.
De exemplu apartamentul de 59 mp utili este compartimentat astfel: hol de 7.6 mp din care se intra in fiecare incapere, baie de 5.12 mp cu geam de aerisire, bucatarie de 8 mp, living de aproximativ 22 mp, dormitor de 16 mp si balcon de 5.5 mp.
Stadiul de predare al apartamentelor este de cheie in care beneficiati de un buget de 5000 ron pentru a va alege materialele dorite pentru amenajare ( gresie, parchet, obiecte sanitare, usi interioare ), manopera fiind gratuita iar centrala termica, caloriferele din otel, usa metalica la intrare, geam termopan cu tamplarie PVC, peretii gletuiti si sapa elicopterizata sunt prevazute de catre constructor.
Imobilul este construit cu materiale de calitate superioara precum caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, fundatie de beton cu hidroizolatie ( parterul este foarte inalt asa cum rezulta din poze ), planseu din beton cu izolatie fonica, izolatie termica exterioara din polistiren de 10 cm, acoperis din tigla Bramac, garantii date de catre constructor.
Preturile variaza intre 33.900 euro pentru apartamentele de 54 mp utili si 34.900 euro pentru apartamentele de 59 mp utili iar ca modalitate de plata se accepta orice credit bancar fara costuri suplimentare!

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8674
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

92 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 714576d109b1646f

Report problem

Processing your request, Please wait....