Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

36.000 EUR

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: septembrie 21, 2015 8:33 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
512

Descriere

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu, zona Vasile Aaron, situat la etajul 1, cu o suprafata totala de aproximativ 62 mp, pozitionat la etajul intermediar al unui imobil constructie noua 2015 ce dispune de parcare proprie delimitata topografic pentru fiecare apartament si curte interioara cu loc de joaca pentru copii.
Locuinta are o suprafata utila de 50 mp compusa dintr-un dormitor de 15 mp, un living de 11 mp cu acces pe balconul de aproximativ 7 mp, o bucatarie de 7 mp care poate fi lasata open-space cu livingul, o baie incapatoare de 5 mp si un hol de aproximativ 8 mp.
Imobilul este compus din 3 nivele si construit in anul 2015 din caramida Phoroterm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, acoperis din tigla Bramac, tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc, exista iluminare cu senzori de miscare la intrarea in imobil, intrerupator cu timer in scara blocului si interfon.
Apartamentul se preda la stadiul de alb si cuprinde tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, sapa autonivelanta, doua straturi de lavabila, balcon pavat cu gresie si inchis in fier forjat, instalatii electrice si termice realizate si contoare de gaz, curent si apa.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 35000 euro, se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO7024
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

148 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 68555ffbee68d1d7

Report problem

Processing your request, Please wait....