Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

28.000 EUR

Apartament cu 2 camere de vanzare la vila in Sibiu pe Calea Cisnadiei

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: iulie 28, 2015 2:02 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
812

Descriere

Apartament de vanzare la vila cu 2 camere decomandate in Sibiu pe Calea Cisnadiei, construit in anul 2015, cu o suprafata totala de 54 mp, etaj 3 din 3.
Locuinta are o suprafata utila de 45 mp si este compusa dintr-o sufragerie spatioasa cu acces pe balcon, 1 dormitor foarte spatios si luminos cu acces pe balcon, o bucatarie open space cu posibilitate de inchidere, o baie cu geam de aerisire, pod si un hol. Casa scarii este prevazuta cu geam pentru aerisire si iluminare iar pe langa toate acestea mai detine si un loc de parcare.
Este amplasat intr-o zona foarte buna a orasului, face parte dintr-un ansamblu elegant amenajat cu spatii generoase si locuri de parcare proprii, magazine, supermarketuri, farmacii, acces rapid la zone de recreere si agrement, acces confortabil la mijloacele de transport in comun si este la doar 5 minute distanta de oras.
Constructia este din caramida porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita, frumos amenajata si aerisita, geamuri termopan, prize de telefon, televizor si internet, instalatii electrice si termice, centrala termica si calorifere din otel. Pe langa toate acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica si interfon. Se vinde la pretul de 28000 euro pentru plata cash, putand fi achizionat prin orice tip de credit chiar si prin programul Prima Casa la pretul de 30500 euro. Se poate preda si la cheie costurile acestuia fiind de 2500 euro peste pretul afisat.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6737
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

141 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 98155b787f24123b

Report problem

Processing your request, Please wait....