Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

67.000 EUR

Apartament cu 2 camere de vanzare pe Strada Paris in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: februarie 4, 2016 11:59 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
7
1516

Descriere

Apartament cu 2 camere la casa de vanzare, in Sibiu la intersectia strazilor Paris cu Deva, cu o suprafata totala de 66 mp, situat la parterul inalt al unei case construite din caramida ce dispune de acoperis foarte rezistent de tigla, avand utilitatile si intrarea separata fata de cealalta familie care locuieste in acest imobil.
Aceasta proprietate detine si o magazie proprie de 10 mp, un garaj cu intrare din strada Deva de 12 mp si ca spatiu comun cu cealalta familie este o terasa de 10 mp si pivnita uscata de 5 mp.
Apartamentul este compartimentat in 2 camere foarte generoase si luminoase, bucatarie complet mobilata si utilata cu frigider Gorenje, hota, plita si cuptor electric Whirlpool, baie cu geam de aerisire si cabina de dus, unde este amplasata si masina de spalat Arctic.
Locuinta a fost renovata in totalitate in anul 2011 si dispune de toate imbunatatirile si utilitatile necesare unui trai decent cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, geamuri termopan, usa din PVC la intrare, usi de lemn masiv la interior, gresie, faianta si parchet laminat in camere.
Strada pe care se afla aceasta casa este asfaltata si iluminata public, zona fiind una foarte linistita si ferita de agitatia si traficul cotidian al orasului, avand acces in imediata apropiere la toate punctele de interes public: piata agroalimentara, spatii comerciale, statii pentru mijloacele de transport in comun, parc sau biserica.
Pretul pentru acest apartament este de 67000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credite Bancare.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO7752
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

92 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 70956b33d27dd1af

Report problem

Processing your request, Please wait....