Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

25.000 EUR

Apartament cu 2 camere de vanzare zona Mihai Viteazu in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0751950471
  • Listat: martie 21, 2016 7:06 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
410

Descriere

Apartament cu 2 camere de vanzare in Sibiu zona Nicolae Iorga, structurat pe un singur nivel, cu o suprafata utila de 36 mp, pozitionat spre sud, iluminat si incalzit pe tot parcursul zilei, avand costuri foarte mici de intretinere.
Acest apartament este situat la mansarda structurat astfel: intrarea se face pe o usa metalica apoi se intra intr-un hol lung imediat in partea dreapta se afla baia cu cada, loc special amenajat pentru masina de spalat rufe si geam de aerisire, in capatul holului se afla livingul cu bucataria ( open space ) din care se intra in dormitor.
Apartamentul are imbunatatiri si modernizari precum usa metalica la intrare, centrala termica, gresie si faianta in baie si zona de gatit din bucatarie, parchet laminat, geamuri termopan cu tamplarie PVC, mobilat si utilat cu: mobilier in living, mobila de bucatarie, mobila in dormitor, cuier in hol, obiecte sanitare, aragaz, frigider.
Acest imobil este izolat termic si fonic pe exterior, dotat cu interfon la intrare, senzori de iluminare pe casa scarilor, o zona verde care imprejmuieste intreg imobilul.
Langa aceasta zona verde sunt amenajate locuri de parcare, iar in apropiere se gasesc puncte de interes public scoala generala, magazine, gradinite, statii pentru mijloace de transport in comun.
Pretul de vanzare pentru acest apartament este de 25.000 euro, cu posibilitatea de a se achizitiona si prin programul Prima Casa sau Credit Ipotecar.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8085
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

96 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 65356ef9d7f1c02c

Report problem

Processing your request, Please wait....