Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

36.500 EUR

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Selimbar zona Brana

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Selimbar
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0751885224
  • Listat: august 27, 2015 10:42 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
49

Descriere

Apartament cu 2 camere de vanzare in Selimbar zona Pictor Nicolae Brana cu o suprafata totala de 63 mp situata la parterul unui imobil cu 3 etaje construit si finisat la inceputul anului 2009 cu termosistem la exterior si interfon la intrarea in scara.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata compusa dintr-un living generos si luminos unit cu bucataria de tip open-space (cu posibilitatea separarii de living) si iesire pe balconul privat din spatele imobilului, hol pe toata lungimea apartamentului, un dormitor decomandat si o baie mare cu cabina de dus si geam de aerisire.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior si in pardoseala, interfon la scara, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari separate la utilitati.
De asemenea locuinta detine in proprietate o cota parte de teren de 36 mp in fata imobilului ce poate fi folosita pentru parcarea autoturismului dumneavoastra.
Zona in care este amplasat imobilul este una linistita si retrasa de blocuri si vile constructie noua, la o distnta de doar 10 minute de piata agroalimentara Vasile Aaron, de unitatile de invatatmant, unitati bancare, magazine, statii ale mijloacelor de transport in comun si statii de taxi.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 36500 euro negociabil putand fi achizitionat si prin credit ipotecar sau prin programul national Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6911
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

122 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 94355dee32df1c73

Report problem

Processing your request, Please wait....