Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

43.900 EUR

Apartament cu 2 camere la cheie de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: aprilie 8, 2016 11:45 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
611

Descriere

Apartament de vanzare cu 2 camere si balcon in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 65 mp, situat la parterul inalt al unui imobil constructie noua 2016, ce detine parcare proprie delimitata topografic pentru fiecare apartament si curte amenajata cu loc de joaca pentru copii.
Locuinta are o suprafata utila de 55 mp, compusa dintr-un living tip open-space cu bucataria de aproximativ 26 mp, un dormitor de 16 mp cu acces pe balconul de 4,5 mp, o baie de aproximativ 5 mp si un hol spatios de aproximativ 11 mp.
Imobilul este construit din caramida Porotherm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, acoperis din tigla Bramac, tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc, iluminat cu senzori de miscare la intrarea in imobil, intrerupator cu timer in scara blocului si interfon.
Apartamentul are dotari moderne precum tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, parchet, obiecte sanitare, sapa autonivelanta, tinciuit, tencuit, doua straturi de lavabila, balcon pavat cu gresie si inchis in fier forjat, instalatii electrice si termice realizate si contoare de gaz, curent, apa acestea sunt montate.
Locuinta se vinde complet mobilata si utilata la pretul de 43900 euro, se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8210
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

70 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 321570799e58aa51

Report problem

Processing your request, Please wait....