Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

39.900 EUR

Apartament cu 2 camere la vila de vanzare zona Turnisor in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0751950471
  • Listat: mai 23, 2016 7:08 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
514

Descriere

Apartament de vanzare cu 2 camere semidecomandate cu o suprafata totala de 78 mp, situat la etajul 1 al unei vile constructie noua anul 2007 renovat in anul 2015, zona Turnisor in Sibiu.
Acest imobil este structurat prin P+ 2 etaje in care se afla 5 apartamente, imobil imprejmuit cu gard si acces in curtea interioara doar a locatarilor acestui imobil, izolat termic si fonic la exterior, curte pavata cu piscoturi iar in spatele imobilului exista spatiu pentru amenajarea unui loc de joaca pentru copii cat si un loc de relaxare cu filigorie si gratar.
Apartamentul este dispus pe doua nivele compus la parter din living cu bucatarie open space ( se poate separa bucataria de living ), foarte spatioase, un hol la intrare si o toaleta de serviciu in care se afla montata si masina de spalat rufe, o scara pe structura metalica imbracata in lemn pe care se face accesul la etajul superior unde este un hol, dormitorul matrimonial foarte spatios si luminos cu acces la balconul deschis si o baie generoasa dotata cu cada si geam de aerisire.
Acest apartament dispune de toate imbunatatirile necesare unui trai decent, usa din PVC la intrare, geamuri termopan, centrala termica cu calorifere, gresie si faianta, usa din PVC la iesirea pe balcon.
Pretul de vanzare pentru acest apartament foarte spatios este de 39.900 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8459
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

91 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 8905742ac59ce7d3

Report problem

Processing your request, Please wait....