Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

36.000 EUR

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0756657264
  • Listat: iulie 24, 2015 6:30 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
610

Descriere

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate la vila in Sibiu pe Calea Cisnadiei, construit in anul 2015, cu o suprafata totala de 70 mp plus un pod de 30 mp unde se pot face 2 camere sau o camera, un dressing si o baie.
Apartamentul este compartimentat astfel: 2 dormitoare decomandate, living deschis cu bucataria ( care se poate inchide la cerere ), o baie prevazuta cu geam de aerisire si un hol. Casa scarii este prevazuta cu geam pentru aerisire si iluminare iar pe langa toate acestea mai detine si un loc de parcare.
Imobilul face parte dintr-un ansamblu elegant amenajat cu spatii generoase si locuri de parcare proprii, magazine, acces rapid la zone de recreere si agrement, acces confortabil la mijloacele de transport in comun si este la doar 5 minute distanta de oras.
Constructia este din caramida porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita, frumos amenajata si aerisita, geamuri termopan, prize de telefon, televizor si internet, instalatii electrice si termice, centrala termica si calorifere din otel. Pe langa toate acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica si interfon.
Se vinde la pretul de 36000 euro pentru plata cash, putand fi achizionat prin orice tip de credit chiar si prin Programul Prima Casa la pretul de 38500 euro. Se poate preda si la cheie, costurile acestuia fiind de 3000 euro peste pretul afisat.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6706
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

135 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 9455b1da2909ad4

Report problem

Processing your request, Please wait....