Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

41.000 EUR

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: iulie 21, 2015 11:57 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1

Descriere

Apartament cu 3 camere spatioase si decomandate de vanzare in Sibiu situat intr-un complex privat de vile, cu o suprafata utila de 110 mp pozitionat la etajul 1 al unei vile cu 2 etaje si doar 6 apartamente, ce detine loc de parcare pentru fiecare apartament in parte. Apartamentul are o suprafata utila de 75 mp si este format din bucatarie de 9 mp, camera de zi de aproximativ 20 mp, 2 dormitoare de 14 mp si respectiv 13 mp, doua bai( baia mare de 7 mp detine geam de aerisire), 1 hol, 1 dressing, 3 balcoane, fiecare camera are acces pe balcon. Beneficiaza de multiple finisaje si dotari din care amintim tamplarie PVC cu geam termopan marca Salamander, usa metalica la intrare, centrala proprie pe gaz marca Bosch, usi din lemn la interior, calorifere din aluminiu, sapa autonivelanta, tencuit si gletuit, izolatie termica si fonica exterioara, contorizari separate, interfon. Apartamentul este intabulat si racordat la toate utilitatile precum apa, curent, gaz, canalizare.
Pozitionarea lui este la o distanta de 5 minute de mers cu masina fata de oras, iar in imediata apropiere regasim si statia de autobuz.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 41000 euro, se accepta achizitionarea lui si cu ajutorul creditelor bancare inclusiv prin programul Prima Casa.
In cadrul acestui bloc mai sunt disponibile alte 6 apartamente identice la diferite etaje, pretul lor fiind tot de 41.000 euro.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6692
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

160 numar total de afisari, 2 azi

  

Listing ID: 91855ae311bef906

Report problem

Processing your request, Please wait....