Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

43.000 EUR

Apartament cu 3 camere de vanzare in Sibiu zona Ciresica comision ZERO

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: martie 18, 2016 9:13 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
510

Descriere

Apartament cu 3 camere la vila, total decomandat, de vanzare, in Sibiu zona Ciresica, situat la etajul 3 din 3, cu o suprafata totala de 81 mp si o suprafata utila de 65 mp.
Acesta este compus din living, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 2 bai una prevazuta cu geam de aerisire, hol si 2 balcoane, regimul de inălţime este Parter inalt + 3 etaje.
Structura constructiei este din caramida Porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita si frumos amenajata, geamuri termopan Rehau, prize de telefon, televizor si internet, instalatii electrice, termice si sanitare, centrala termica si calorifere din otel.
Pe langa toate acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica, interfon, sistem de iluminare cu senzor pe casa scarilor.
Pentru fiecare apartament cumparat, clientii isi vor putea alege modelele de gresie, faianta si usa interioara cu care doresc sa isi amenajeze locuinta pentru aproximativ 3000 euro in plus.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 43000 euro, pentru etajul 1, 2, 3 iar pentru cele de la parter pretul variaza in functie de suprafata utila a zonei verde.
Ansamblul rezidențial este dezvoltat in baza unui concept modern, dupa modelele occidentale de succes.
Vilele oferă suprafețe ideal concepute atat pentru cupluri tinere cat și pentru familii tradiționale, apartamentele sunt situate in vile de pană la 3 etaje, dispun de grădini și terase generoase, iar spațiile verzi, locurile de joacă, piscinele, zona comercială toate acestea sunt la doar 10 minute distanta de complex si conferă acestuia statutul de cartier rezidențial complet.
Va punem la dispozitie consultanta bancara gratuita pentru programul Prima Casa si pentru Credit Ipotecar.
Pentru Prima Casa pretul este 45000 euro.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8060
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

72 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 35456ebc69d08997

Report problem

Processing your request, Please wait....