Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

57.000 EUR

Apartament cu 3 camere de vanzare zona Trei Stejari in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0751885224
  • Listat: februarie 3, 2016 6:52 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
516

Descriere

Apartament cu 3 camere de vanzare zona Trei Stejari in Sibiu cu o suprafata totala de 84 mp situat la etajul 2 si 3 al unui imobil situat intr-o zona linistita si retrasa de case, construit in anul 2010 si renovat la interior cu materiale de calitate la inceputul anului 2015.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele ale sale, astfel la intrarea in apartament regasim un living generos unit cu bucataria de tip open-space complet mobilata si utilata cu plita gaz, cuptor electric incorporabil, hota telescopica, combina frigorifica si o baie mare cu cada unde se afla instalata masina de spalat rufe.
Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara solida placata cu gresie, iar aici se afla doua dormitoare matrimoniale decomandate ambele cu iesire pe tereasa acoperita de 13 mp.
Apartamentul detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai linistit cum ar fi izolatie termica si fonica la exterior si de 30 cm la acoperis, interfon la intrarea in scara, loc parcare privat placat cu dale de beton, usa metalica la intrare, usi noi la interior, gresie, faianta, parchet laminat in camere, mobilier realizat la comanda in toata locuinta, geamuri termopan cu tamplarie PVC inclusiv la terasa, aer conditionat, centrala termica proprie si calorifere de otel, contorizari individuale la utilitati.
Pretul de vanzare al locuintei este de 57000 euro existand posibilitatea achizitiei si prin credit ipotecar sau programul national Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO7733
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

192 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 22556b1a3b1ec280

Report problem

Processing your request, Please wait....