Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

57.000 EUR

Apartament cu 3 camere decomandate si gradina de vanzare in Selimbar

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Selimbar
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: martie 18, 2016 9:56 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
712

Descriere

Apartament cu 3 camere decomandate la cheie de vanzare, in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata totala de 95 mp si 50 mp de gradina proprie, situat la parterul inalt al unui imobil compus din P+2E ce dispune de parcari proprii.
Locuinta este compusa din living foarte spatios cu o suprafata de 30 mp, un dormitor matrimonial de aproximativ 18 mp ce dispune de baie, dressing propriu, un dormitor de 15 mp, o bucatarie cu o suprafata de 10 mp ce dispune de camara si acces pe un balcon cu o suprafata de 3 mp, o baie mare de 5 mp cu geam de aerisire si hol.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.
Imobilul este compus din doar 6 apartamente ( 2 pe nivel ), cele de la parterul inalt dispun de o gradina proprie de 50 mp, iar apartamentele de la etajul 2 dispun de un pod delimitat cu acces prin intermediul unei scari rabatabile.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata.
Valoarea apartamentului este de 57000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8053
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

100 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 37056ebd0cebd1f9

Report problem

Processing your request, Please wait....