Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

49.900 EUR

Apartament cu 3 camere la casa de vanzare pe Calea Cisnadiei in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0751885224
  • Listat: iunie 22, 2016 12:00 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
136

Descriere

Apartament nou de vanzare la casa cu 3 camere decomandate, cu o suprafata totala de 110 mp si utila de 82 mp, curte privata de 180 mp, situat in zona Calea Cisnadiei din Sibiu, amplasat intr-o zona linistita si retrasa predominata de constructii noi.
Locuinta face parte dintr-un ansamblu cu 4 apartamente identice, constructie finalizata din luna martie 2015 urmand a fi predat la stadiul de gri avansat.
Apartamentul este foarte generos si bine compartimentat cu o suprafata utila de 82 mp, structurata pe 2 nivele astfel la primul nivel se afla un living spatios si foarte luminos, bucatarie cu loc pentru servirea mesei si iesire pe terasa interioara, o baie de serviciu, iar la nivelul superior doua dormitoare decomandate fiecare cu balcon propriu si inca o baie.
Accesul la nivelul superior se face prin intermediul unei scari interioare spiralate foarte solide pe structura de beton.
Fiecare apartament detine si curte privata proprie bine delimitata – intre 110 mp si 190 mp in care se pot amenaja doua locuri de parcare, loc pentru gratar si filigorie, spatiu de joaca pentru copii.
Apartamentele se vor preda cu toate bransamentele functionale si racordate, respectiv gaz, curent electric, apa si canalizare, izolat termic si fonic la exterior, vopsea decorativa exterioara, usa la intrare de metal, geamuri termopan cu tamplarie PVC, sapa autonivelanta, curte privata interioara amenajata.
Pretul de vanzare al apartamentului este de doar 49900 euro.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO5681
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

95 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 912576a7dca88261

Report problem

Processing your request, Please wait....