Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

39.000 EUR

Apartament cu 3 camere la etajul 1 de vanzare in Sibiu zona Turnisor

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: iulie 24, 2016 3:56 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
1016

Descriere

Apartament cu 3 camere de vanzare la etajul intermediar 1 din 3 al unei vile constructie noua 2016, situata in Sibiu, zona Turnisor, cu o suprafata totala de 73 mp, ce detine loc de parcare inclus in pret dar si cota parte de teren cu suprafata de 30 mp unde se poate amenaja o filigorie sau loc de joaca pentru copii.
Acest apartament face parte dintr-un imobil ce dispune si de curte privata, cu o priveliste superba asupra imprejurimilor si zonei de case din jur, fiind pozitionat intr-o locatie foarte linistita si ferita de traficul cotidian al orasului Sibiu avand acces la facilitati precum: institutii de invatamant, magazine, banci, farmacii, biserica, parc, statie pentru mijloacele de transport in comun sau statie de taxi.
Locuinta este foarte bine compartimentata, astfel: la intrare este un hol, living foarte generos de tip open-space cu bucataria, doua dormitoare decomandate, 3 balcoane si baie prevazuta cu geam de aerisire.
Imobilul se preda la stadiul de gri avansat si dispune de utilitati si imbunatatiri de ultima generatie: caramida Porotherm de 30 cm la exterior si 25 cm la interior, usa metalica cu sistem antiefractie la intrare, geamuri termopan cu 3 foi de sticla si 6 camere de termoizolare cu pervaze interioare si exterioare, termoizolatie la exterior de 10 cm, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, instalatii sanitare, usi de lemn la interior, bransamente la apa, curent si gaz dar si acces la internet si cablu Tv in fiecare camera, cu prize si intrerupatoare.
Acest ansamblu se remarca printr-o configuratie atent gandita a spatiului oferind o priveliste superba asupra zonei. Apartamentul poate fi achizitionat la pretul de 39000 euro, se accepta si Credite Bancare.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8827
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

94 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 6075794e51f29a2d

Report problem

Processing your request, Please wait....