Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

31.900 EUR

Apartament cu 4 camere de vanzare pe Stefan Cel Mare in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: august 10, 2016 1:33 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
1016

Descriere

Apartament cu 4 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe strada Stefan cel Mare, cu o suprafata totala de 96 mp, situat intr-un imobil cu doar 2 apartamente pe palier de la parter pana la etajul 4, iar la mansarda sunt 3 apartamente, acesta fiind situat la mijloc, fara pereti laterali exteriori.
Acest apartament este structurat pe doua nivele compus la primul nivel din living cu bucatarie open space, un dormitor si o baie cu cada si aerisire, iar la nivelul superior se face accesul pe o scara cu structura din fier si trepte din lemn, unde sunt inca doua camere ( din care una foarte spatioasa care se poate desparti printr-un perete si se poate adauga o usa rezultand inca un dormitor ), o baie in care mai necesita montarea unei cabine de dus si holul din care se face accesul in camere.
Apartamentul beneficiaza de toate imbunatatirile necesare unui trai decent precum: usa metalica la intrare, geamuri termopan cu tamplarie PVC, izolatie termica si fonica la exterior, centrala termica cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Datorita pozitionarii acestui imobil este pretabil atat pentru a locui o familie compusa din minim 5 persoane, cat si ca investitie pentru inchirierea pe perioade lungi, care va poate aduce un venit lunar foarte consistent.
In imediata apropiere a acestui imobil sunt numeroase puncte de interes public precum: institutii de invatamant, magazine, statii pentru mijloace de transport in comun, institutii bancare, loc de joaca pentru copii, biserica si farmacii.
Pretul de vanzare pentru acest apartament mobilat si utilat este de 31.900 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8907
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

95 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 69157ab2d05a0a93

Report problem

Processing your request, Please wait....