Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

300 EUR

Apartament de inchiriat cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Terezian

  • Tip anunt: Inchiriez
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753438459
  • Listat: august 12, 2016 12:50 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1219

Descriere

Apartament de inchiriat cu 2 camere decomandate in Sibiu zona Terezian, situat la etajul intermediar 1 din 4 al unui bloc constructie 2008, cu o suprafata totala de 98 mp.
Este compus din living open-space cu bucataria, un dormitor, o baie, debara, un balcon foarte spatios, un loc de parcare si pivnita, se poate compartimenta si in 3 camere deoarece initial asa a fost prevazut si se inchiriaza complet mobilat si utilat.
Este amplasat intr-o zona foarte buna a orasului, face parte dintr-un ansamblu elegant amenajat cu spatii generoase si locuri de parcare proprii si beneficiaza de diverse facilitati cum ar fi unitati de invatamant la o distanta mica, locuri de joaca special amenajate pentru copii, magazine, supermarketuri, farmacii, cabinete medicale, acces rapid la zone de recreere si agrement, acces confortabil la mijloacele de transport in comun si este la doar 10 minute distanta de centrul istoric al orasului.
Constructia este din caramida Porotherm, are izolatie termica exterioara ( polistiren de 10 cm ), izolatie termica si fonica intre etaje, casa scarilor este ingrijita si frumos amenajata, geamuri termopan, obiecte sanitare ( gresie si faianta de calitate), prize de telefon, televizor si internet, parchet laminat rezistent pentru trafic intens, instalatii electrice, termica si sanitare, centrala termica si calorifere din otel.
Pe langa toate acestea mai beneficiaza de contorizare separata a consumului de apa, energie electrica, energie termica, interfon, sistem de iluminare cu senzor pe casa scarilor si acces securizat prevazut cu bariera.
Apatamentul se inchiriaza la pretul de 300 euro / luna.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8985
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

111 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 20057adc5eabe2d4

Report problem

Processing your request, Please wait....