Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

35.000 EUR

Apartament de vanzare in Sibiu 2 camere decomandate zona Vasile Aaron

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: martie 23, 2016 6:23 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
23

Descriere

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Vasile Aaron, cu o suprafata totala de 56 mp, situat la etajul intermediar 1 din 2 al unui imobil constructie noua 2016 ce dispune de parcari propri amenajate si inscriptionate.
Pozitionat intr-o zona complet noua din punct de vedere al infrastructurii, pavaj, canalizare, alimentare cu apa, retea gaz, instalatie Tv si internet – telefonie, iluminat stradal si trotuare generoase.
Locuinta are o suprafata utila de aproximativ 50 mp, compusa dintr-un living spatios cu bucatarie open-space cu o suprafata de 21 mp ce are acces pe un balcon de 6,67 mp, un dormitor generos de 17,21 mp, o baie cu geam de aerisire cu o suprafata de 6,14 mp si un hol de 4,80 mp.
Acesta are dotari si imbunatatiri de foarte buna calitate precum tamplarie PVC marca QFort cu 2 foi de sticla si 5 camere, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica marca Porotherm cu o putere de 24 kw, calorifere din otel, instalatii termice cu distribuitor, instalatii electrice si sanitare, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti, gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare.
Imobilul este compus din doar 9 apartamente ( 3 pe nivel ), apartamentele de la etajul 2 dispun de un pod delimitat cu acces prin intermediul unei scari rabatabile.
Acesta este construit in totalitate din caramida Porotherm de 30 la exterior si 25 la interior, izolatie termica si fonica exterioara de la Austrotherm, casa scari placata cu gresie, balustrada de inox, corpuri de iluminat pe casa scarii cu senzori de miscare, usa de acces in scara blocului din PVC, interfon si parcare privata delimitata.
Valoarea apartamentului este de 35000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8073
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

137 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 31056f2363a5ef8d

Report problem

Processing your request, Please wait....