Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

43.500 EUR

Apartament de vanzare in Sibiu 3 camere decomandate zona Vasile Aaron

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: aprilie 7, 2015 12:46 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1

Descriere

Apartament de vanzare cu 3 camere decomandate in Sibiu zona Vasile Aaron cu balcon situat la etajul 1, cu o suprafata totala de 85 mp, pozitionat la etajul intermediar al unui bloc cu 3 nivele, ce detine parcare proprie delimitata topografic pentru fiecare apartament si curte amenajata cu loc de joaca pentru copii.
Locuinta are o suprafata utila de 69 mp fiind compusa dintr-un living tip open-space cu bucataria de aproximativ 26 mp cu acces pe balconul de 13 mp, doua dormitoare cu suprafete cuprinse intre 13 si 15 mp, de asemenea cu acces pe balcon, o baie de aproximativ 5 mp, o toaleta de servici si un hol spatios de 8 mp.
Imobilul este construit din caramida Phoroterm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, acoperis din tigla Bramac, tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc, iluminat cu senzori de miscare la intrarea in imobil si intrerupator cu timer in scara blocului si interfon.
Apartamentul se preda la stadiul de alb ceea ce cuprinde tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, sapa autonivelanta, tinciuit, tencuit, doua straturi de lavabila, balcon pavat cu gresie si inchis in fier forjat, instalatii electrice si termice realizate si contoare de gaz, curent, apa acestea fiind montate.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 43500 euro, se poate achizitiona prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6017
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

150 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 3365523cfa4110a7

Report problem

Processing your request, Please wait....