Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

43.500 EUR

Apartament de vanzare in Sibiu cu 3 camere decomandate

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: septembrie 10, 2015 10:31 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1

Descriere

Apartament decomandat cu 3 camere de vanzare in Sibiu, cu o suprata totala de 87 mp situat la parterul inalt al unei vile cu regim de inaltime P+3 ce dispune de locuri propii de parcare, spatii verzi si loc de joaca pentru copii.
Acesta dispune de o suprafata utila de 70 mp compusa dintr-o sufragerie de aproximativ 28 mp, doua dormitoare cu o suprafata de 14 mp respectiv 11 mp cu acces separat pentru fiecare dintre ele pe balconul de 18 mp, o bucatarie de aproximativ 10 mp cu acces pe un balcon de 18 mp, o baie spatioasa de 6 mp cu geam de aerisire si la cerere se poate amenaja o debara de 3 mp.
Imobilul este compus din 11 apartamente cu doar 3 apartamente pe nivel, acesta este construit din caramida Phoroterm de 30 cm cu plansee de beton armat, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm, acoperis din tigla Bramac, tamplarie PVC cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc, detine iluminare cu senzori de miscare la intrarea in imobil interfon.
Apartamentul se preda la stadiul de alb ceea ce cuprinde tamplarie PVC cu geam termopan marca Rehau, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, usa metalica la intrare, sapa autonivelanta doua straturi de lavabila, balcon amenajat, instalatii electrice, apa, curent, canalizare, gaz. La cerere acesta se poate preda si la stadiul de cheie.
Pretul de vanzare al apartamentului este de 43500 euro, se poate achizitiona prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6824
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

106 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 83155f15b4d8422a

Report problem

Processing your request, Please wait....