Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

28.250 EUR

Apartament de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei – Fara comision

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: februarie 16, 2015 12:29 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
apartament-de-vanzare-in-sibiu-pe-calea-cisnadiei-fara-comision-51181
apartament-de-vanzare-in-sibiu-pe-calea-cisnadiei-fara-comision-51187apartament-de-vanzare-in-sibiu-pe-calea-cisnadiei-fara-comision-51253

Descriere

Apartament cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu pe Calea Cisnadiei strada Henrieta Delavrancea, la etajul 2 al unui bloc constructie noua cu doua etaje, avand 4 apartamente pe palier.
Acest apartament are o suprafata totala de 51.20 mp compartimentat in 2 camere generoase decomandate cu acces la balconul de 7,8 mp, care ofera o priveliste deosebita catre Muntii Fagaras, spatiu de gatit generos in bucataria deschisa, baie, hol si un spatiu de depozitare. Detine un loc de parcare privat, pavat si o curte de 12.6 mp.
Imobilul este construit din caramida Porotherm, dotat cu izolatie termica si fonica exterioara, dar si tamplarie pvc cu geam termopan atat pe scara blocului cat si la accesul in bloc.
Apartamentul este zugravit cu lavabil avand centrala termica si calorifere din otel montate, geamuri termopan, usa metalica la exterior, usi interioare din lemn, interfon, izolatie termica exterioara. Locuinta detine toate bransamentele necesare respectiv gaz, curent, apa, canalizare iar actele pentru cadastru si intabulare sunt finalizate.
Accesul pana la imobil se face pe o strada asfaltata si cu iluminat stradal existand si statii pentru mijloace de transport in comun.
Pretul de vanzare al acestui apartament este de 28250 euro si poate fi achizitionat prin credit ipotecar si prin programul ,,Prima Casa”, COMISIONUL fiind 0 % la cumparator.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: 5807
www.taboo.ro
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis-a-vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

215 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 64154e1deb37aea4

Report problem

Processing your request, Please wait....