Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

92.000 EUR

Apartament la casa de vanzare cu 4 camere in Sibiu zona Orasul de Jos

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0756657264
  • Listat: noiembrie 5, 2015 3:47 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1429

Descriere

Apartament la casa de vanzare cu 4 camere in Sibiu zona Orasul de Jos, cu o suprafata totala de 180 mp situat la etajul 1 al unei case construita in anul 1930 ce beneficiaza de pod cu acoperis din tigla si care are posibilitate de mansardare.
Locuinta are o suprafata utila de 150 mp si este compusa dintr-un living spatios si luminos care beneficiaza de iesire pe balcon, 3 dormitoare foarte generoase si primitoare, o bucatarie, o baie doatata cu geam de aerisire si un hol din care se face accesul in toate incaperile imobilului.
Apartamentul are o compartimentare armonioasa, camerele sunt foarte mari si luminoase si pot fi folosite ca locuinta pentru o familie care isi doreste sa locuiasca in centrul orasului intr-un apartament spatios care poate fi transformat intr-o locuinta moderna cu influente istorice, dar si ca investitie, apartamentul se poate transforma si intr-un spatiu de birouri, hostel sau de inchiriat in regim hotelier fiind intr-o zona foarte buna si cunoscuta a orasului.
Accesul in apartament se face pe o scara exclusiva care duce in holul de intrare al apartamentului.
Locuinta beneficiaza si de pod pe toata suprafata apartamentului care are posibilitate de mansardare.
Imobilul se afla pe o strada asfaltata si iluminata in apropiere avand spatii comerciale, unitati bancare, farmacii, piata agroalimentara, institutii de invatamant, statii pentru mijloacele de transport in comun sau statie de taxi si la o distanta de 5 minute mers pe jos este Centrul Istoric al Sibiului.
Pretul de vanzare al locuintei este de 92.000 euro se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO7394

Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Contact Agent : 0756657264
Contact Secretariat: 0743793286

Nu sunt etichete

119 numar total de afisari, 2 azi

  

Listing ID: 992563b78f8cd9f9

Report problem

Processing your request, Please wait....