Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

1.000 EUR

Casa 5 camere singur in curte de inchiriat in Sibiu zona Terezian

  • Tip anunt: Inchiriez
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0754823802
  • Listat: iunie 30, 2016 6:55 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
10

Descriere

Casa singur in curte de inchiriat cu 5 camere si 1000 mp de teren.Imobilul construit in anul 2004 se afla in linistita zona de case a Terezianului si beneficiaza de conditii ideale atat pentru locuit, cat si ca spatiu de birouri.
Acesta este structurat pe 3 niveluri, D+P+E, suprafata locuibila pe fiecare etaj fiind de 120 mp utili.Scarile exterioare ale casei ne conduc spre un living urias care se poate delimita de bucatarie, in functie de preferintele viitorului chirias.Din living se iese pe frumoasa terasa plina de flori care are vedere la curte.La acest nivel exista un birou si o baie.
Etajul cladirii este foarte bine structurat, din holul principal bifurcandu-se cele trei dormitoare decomandate, in care se observa bunul gust si materialele de calitate investite in constructia casei, precum si o orientare avantajoasa catre soare.Dormitorul matrimonial este mai mare decat celelalte doua, acesta avand si iesire la balcon.
Demisolul inalt si uscat este momentan utilizat ca spatiu de depozitare, dar poate fi usor adaptat pentru a fi locuit.Imbunatatirile imobilului constau in izolatia termica exterioara, centrala termica performanta, parchet din lemn masiv, gresie si faianta.
Curtea este impresionanta, deschiderea de 15 ml la strada oferind un acces auto generos spre garajul inchis cu 2 locuri de parcare. Aceasta este pavata, iar in continuarea ei gradina ofera un spatiu de relaxare unic.Proprietarul este dispus sa predea casa mobilata si adaptata nevoilor potentialilor chiriasi, iar daca este nevoie de o ingrijire a spatiului verde, exista optiuni .
Pretul de inchiriere al acestei proprietati este 1000 euro / luna , negociabil .
Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8689
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

108 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 9625774c26d88c9f

Report problem

Processing your request, Please wait....