Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

162.000 EUR

Casa 5 camere singur in curte de vanzare in Sibiu zona Turnisor

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0756707143
  • Listat: decembrie 12, 2014 3:01 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat

Descriere

Casa 5 camere de vanzare in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata utila de aproximativ 190 mp, cu curte si gradina de 650 mp, situata intr-o zona linistita, cu strazi asfaltate in apropiere de magazine, statii de autobuz si taxi. Casa detine un apartament cu 3 iesiri in curte una dintre ele fiind din terasa de 65 mp acoperita si pavata cu gresie, compusa din living cu bucatarie, 2 dormitoare, 2 holuri spatioase si 2 bai.
Dintr-un hol este acces la pod care poate fi folisit ca locuinta fiind intretinut si amenajat sau se poate mansarda. La parter cu intrare din curte este un dormitor, un living, o baie si o bucatarie mare din care se intra intr-o pivinta spatioasa si inalta cu bolte impartita in 2 incaperi.
Casa detine o fantana in curte, 2 garaje mari inchise iar in spatele curtii o hala mare construita din BCA cu acoperis care poate fi folosita si amenajata pentru diverse activitati cum ar fi un service auto avand fiind saht construit si curent trifazic sau poate fi folosit ca depozit. Intreaga casa detine toate dotarile cum ar fi gresie, faianta, parchet, iar 2 camere sunt cu dusumea, dar se pot inlocui cu gresie, centrala termica proprie si calorifere de fonta pentru mentinerea caldurii.
Casa poate fi si o oportunitate de investitie fiind amplasata intr-o zona buna, avand spatiu din curte mare, cu garaje inchise si o hala mare plus gradina, iar casa fiind cu intrari separate din curte se pot deschide diverse activitati cum ar fi la parter o crama avand pivnita inalta, curta si uscata.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: 1409
www.taboo.ro
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis-a-vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

261 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 22548b0301e83c0

Report problem

Processing your request, Please wait....