Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

83.000 EUR

Casa cocheta cu 463 mp teren de vanzare Sibiu zona Piata Cluj

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: septembrie 26, 2016 12:27 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1015

Descriere

Ocazie! Casa cocheta singur in curte cu 2 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj, renovata complet in anul 2012, cu o suprafata totala a terenului de 463 mp, deschidere de 7 metri liniari la strada asfaltata, iluminata public si amenajata cu pomi ornamentali, la o distanta de doar 10 minute fata de centrul orasului si celelalte puncte de interes necesare unui trai linistit si decent cum ar fi: magazine, institutii de invatamant, unitati bancare, farmacii, hoteluri, restaurante, pensiuni, locuri de joaca, statii de autobuz sau taxi.
Aceasta proprietate este formata din doua corpuri de cladire si anume: primul corp se afla in prima parte a curtii, a fost renovat complet in anul 2012 si este compartimentat astfel: la subsol se afla o pivnita uscata si racoroasa, la demisol o bucatarie de vara si o camara iar la parterul inalt se afla un hol la intrare, un dormitor foarte spatios si luminos,o bucatarie mobilata si utilata si o baie cu geam de aerisire.
Al doilea corp al proprietatii a fost construit in anul 2012 din BCA, cu acoperis nou de lemn cu tigla Bramac si este compus dintr-un garaj, o camera si o baie de servici cu geam de aerisire, prin garaj se face accesul in gradina cu pomi fructiferi din spate unde este amenajat si un grill cu o filigorie.
Curtea casei, foarte luminoasa, este betonata, imprejmuita cu gard, are acces auto masina mica, foarte frumos amenajata cu flori, gazon, spatii verzi si are o suprafata de 383 mp.
Acest imobil a fost renovat in totalitate in anul 2012, atunci cand i-au fost aduse imbunatatiri si dotari de cea mai buna calitate precum: usi din lemn la interior, geamuri si usi din termopan la intrare cu tamplarie PVC, pereti zugraviti in lavabil, centrala termica proprie pe gaz Bosch cu termostat si calorifere din otel, sistem video cu camere de supraveghere, gresie, faianta si parchet laminat.
Aceasta proprietate se vinde la pretul de 83.000 euro negociabil, comisionul din partea cumparatorului este 0%.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO9204
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

149 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 49957e9143d11234

Report problem

Processing your request, Please wait....