Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

62.000 EUR

Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753438459
  • Listat: iunie 9, 2016 10:30 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
1113

Descriere

Casa cu 3 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Terezian, cu o suprafata utila de 80 mp, construita si finisata in jurul anului 1965, avand o curte libera de aproximativ 110 mp.
Locuinta este foarte spatioasa structurata pe un singur nivel si este compusa din doua corpuri: primul corp de cladire detine o bucatarie complet mobilata si utilata cu plita pe gaz si cuptor electric, o baie de serviciu.
Al doilea corp de cladire este compus din living open space, 2 dormitoare decomandate, o baie cu geam de aerisire si cada, un hol lung de aproximativ 7 mp.
Casa detine si anexe: spatiu pentru depozitare, pivnita de aproximativ 16 mp si are o curte libere de aproximativ 110 mp comuna cu inca o familie extraordinara si tanara.
Locuinta a fost renovata in totalitate si detine foarte multe imbunatatiri: izolatie exterioara si interioara, instalatii electrice schimbate, canalizare schimbata, podea de lemn masiv raschetata si lacuita, tavanele au fost coborate, centrala termica si calorifere de otel, geamuri termopan, usi schimbate.
In curte se mai afla o casa cu 2 camere decomandate, bucatarie si baie astfel incat viitorul proprietar are posibilitate de extindere in cazul in care ar dori un imobil singur in curte.
Casa se afla intr-o zona foarte buna fiind foarte aproape de Centrul Istoric iar in imediata apropiere sunt parcuri, gradinite, scoli, licee, magazine comerciale.
Casa se vinde la pretul de 62000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8602
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

126 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 8795759452b3e4c7

Report problem

Processing your request, Please wait....