Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

26.000 EUR

Casa cu 4 camere de vanzare in localitatea Casolt judetul Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Casolt
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0743793616
  • Listat: aprilie 27, 2015 3:09 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1621

Descriere

Casa singur in curte cu 4 camere de vanzare in localitatea Casolt judetul Sibiu cu o suprafata totala de 180 mp si o curte libera de 480 mp cu multiple anexe gospodaresti situata intr-o zona frumoasa si linistita a judetului la o distanta de doar 12 kilometri de orasul Sibiu.
Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata, construita la inceputul anului 1960 pe stil sasesc cu ziduri groase si bine intretinute cu o grosime a zidariei de 60 cm. Aceasta este compusa din demisol cu acces direct din curtea interioara iar aici se afla un hol la intrare, o baie ce necesita reamenajare, o camera incapatoare cu geamurile spre strada si o camara ca spatiu de depozitare.
La primul nivel se afla 3 camere generoase cu geamuri duble cu tamplarie din lemn incalzite cu ajutorul sobelor de teracota pe gaz ( functionale ), un hol de intrare in camere si posibiltatea de acces in podul casei care se intinde pe toate suprafata locuintei.
In curtea interioara regasim mai multe anexe gospodaresti, o bucatarie de vara si acces in pivnitele casei, o sura bine intretinuta si o gradina foarte mare in spatele casei cu o suprafata totala de 780 mp.
Casa detine toate utiliatile necesare amenajarii proprietatii cum ar fi apa, canalizare, gaz, curent electric.
Zona in care este amplasata casa este una linistita foarte aproape de centrul localitatii, avand in apropiere scoala, gradinita, magazine alimentare.
Pretul de vanzare al intregii proprietati este de 26000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6098
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

229 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 587553e4eb28b37d

Report problem

Processing your request, Please wait....