Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

57.000 EUR

Casa cu 4 camere si 2470 mp teren de vanzare in Miercurea Sibiului

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Miercurea Sibiului
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0754823802
  • Listat: septembrie 28, 2016 8:32 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
611

Descriere

Casa singur in curte cu 2470 mp de teren si 4 camere decomandate de vanzare in Miercurea Sibiului, judetul Sibiu. Solidul imobil construit in anul 1960 este pozitionat vis-a-vis de parcul de pe strada Garii, o zona frumoasa si linistita, cu strazi largi si asfaltate. Locuinta este impartita in doua corpuri de cladire, acestea avand scopul de a completa un stil de viata care imbina utilul cu placutul.
In primul corp de cladire, conceput ca un parter inalt, sunt 3 camere decomandate, un hol mare si o baie, camerele sunt mari si luminoase, imbunatatirile acestora constand in geamuri termopan de calitate, parchet laminat, culori placute ale peretilor zugraviti, o mobila utila, centrala termica si calorifere de otel, baia are geam de aerisire, este dotata cu cabina de dus, gresie si faianta.
Al doilea corp de cladire este format dintr-o camera mare si luminoasa, o bucatarie mobilata cu iesire spre gradina de flori, o baie cu geam de aerisire si cada, si un hol generos.
Terenul de 2470 mp are o deschidere la strada de 18 metri liniari, poarta din fier forjat permitandu-ne un acces auto generos. Curtea este superba, florile, foisorul si gratarul completand imaginea unui loc primitor si placut, sura din spatele curtii este foarte mare, locul acesta fiind ideal pentru depozitare, in interiorul acesteia fiind amenajat si un atelier adaptabil la diverse activitati, gradina din spate este impresionanta atat ca marime cat si ca utilitate.
Zona centrala in care este amplasat imobilul este foarte avantajoasa, in apropiere fiind scoli, gradinite si puncte de aprovizionare.
Pretul acestui imobil este 57.000 euro negociabil, iar comisionul este 0 de la cumparator.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO9179
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

110 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 80257eb800573ed6

Report problem

Processing your request, Please wait....