Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

700 EUR

Casa cu 5 camere singur in curte de inchiriat in Sibiu zona Terezian

  • Tip anunt: Inchiriez
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0751885224
  • Listat: martie 19, 2015 9:38 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1225

Descriere

Casa singur in curte cu 5 camere decomandate de inchiriat in Sibiu zona Terezian cu o suprafata totala de 330 mp, o curte libera de 500 mp si amprenta de 166 mp, cu posibilitate de acces auto, construita in anul 1955 si finisata cu materiale de cea mai buna calitate la inceputul anului 2006.
Casa este foarte spatioasa si bine compartimentata pe cele doua nivele astfel, la primul nivel se afla un hol pe toata lungimea imobilului, 3 camere generoase decomandate cu o suprafata de 22 mp fiecare, un dressing, o baie de serviciu cu cabina de dus si geam si o bucatarie inchisa spatioasa mobilata cu posibilitatea de iesire intr-o camera de hobby unde este montata si o masa de tenis, de asemenea din bucatarie se face intrarea in pivnita situata la subsolul casei de aproximativ 30 mp.
Accesul la cel de al doilea nivel se face pe o scara interioara din bucatarie, iar aici se afla doua camere spatioase decomandate de 30 mp fiecare, un hol de delimitare si o baie cu cada cu hidromasaj si geam de aerisire.
Casa detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare acestui tip de imobil cum ar fi izolatie termica si fonica exterioara, acoperis cu tigla Bramac, geamuri si usi din termopan cu tamplarie PVC culoarea lemnului, usi de lemn masiv la interior, usa din PVC la intrare, gresie, faianta, mocheta in camere, jaluzele verticale la geamuri, contorizari separate la utilitati, centrala termica proprie si calorifere de otel, sistem de climatizare propriu. Strada unde se afla imobilul este asfaltata, iluminata, iar in imediata apropiere sunt statii pentru mijloace de transport in comun.
Casa se inchiriaza partial mobilata si utilata la pretul de 700 euro / luna usor negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO5952
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

159 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 94550a9691aaab2

Report problem

Processing your request, Please wait....