Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

325.000 EUR

Casa cu 6 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0756707143
  • Listat: august 2, 2016 12:05 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
1235

Descriere

Casa cu 6 camere decomandate de vanzare in Sibiu zona Trei Stejari, finalizata in anul 2000, construita pe cadre din beton cu materiale de buna calitate.
Locuinta are o suprafata totala de 400 mp acestia fiind structurati pe demisol, parter, etaj si mansara, compusi astfel: la demisol este o camera de relaxare de unde se face accesul la sauna, o camera tehnica unde este centrala termica si masinile de spalat rufe, o pivnita, garaj pentru un automobil, un wc si o cabina de dus; la parter este un living spatios unde este semineu pe lemne si iesirea pe terasa, bucatarie inchisa mobilata si utilata, loc de servire a mesei, hol si o toaleta unde se poate monta si cabina de dus; etajul detine o sufragerie cu iesire pe balcon, doua dormitoare cu iesire pe balcoane separate, baie cu cada, cabina de dus si geam, iar la mansarda este un dormitor si o baie cu cabina de dus si geam.
Ca si imbunatatiri dispune de granit, gresie, parchet laminat, faianta, centrala termica proprie, calorifere de otel, geamuri termopan prevazute cu rulouri exterioare electrice.
Imobilul se afla pe un teren cu suprafata de 552 mp unde este construit un garaj, un atelier si o anexa, iar amprenta casei este de 126 mp restul terenului de 380 mp este frumos amenajat cu gazon, copaci si o fantana arteziana.
Zona unde este amplasata casa este foarte bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu in apropiere de toate punctele de interes public.
Pretul de vanzare al casei mobilata si utilata este de 325000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8926
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

84 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 75157a08c61cdbfc

Report problem

Processing your request, Please wait....