Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

148.000 EUR

Casa cu 7 camere 282 mp utili de vanzare in Sibiu zona Stefan cel Mare

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0754823802
  • Listat: iunie 10, 2016 6:54 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
1215

Descriere

Casa solida singur in curte cu 2 corpuri de cladire de vanzare, in Sibiu zona Stefan Cel Mare, construit in anul 2003, are deschidere la 2 strazi si reprezinta o extindere in lateral a casei vechi, primul corp avand o suprafata utila de 196 mp locuibili, distribuiti pe doua nivele, P+E ( 98 mp pe nivel ).
La baza acestuia se afla o incapere proiectata initial ca un garaj ( momentan camera ), iar parterul este reprezentat de un cabinet medical mare, cu sala de asteptare si doua bai, spatiu tehnic.
Incaperile sunt mari si luminoase, iar dotarile sunt reprezentate de investitiile serioase in gresie, faianta, geamuri termopan, centrala termica, calorifere de inox.
Etajul acestei case degaja energie pozitiva, acesta avand rolul de a imbina utilul cu placutul, cele doua dormitoare ( 14 mp fiecare ) decomandate incapatoare si luminoase au acces separat la baia din hol, iar livingul cu bucataria open space de aproximativ 50 mp utili are iesire la balcon.
Soliditatea casei reiese din investitia foarte mare in fundatie si in cei 11 stalpi de sustinere, corpul de cladire fiind proiectat ca un cub.
Al doilea apartament al casei este reprezentat de cladirea initiala, proiectata ca un parter inalt si cu fundatie de piatra, acesta dateaza din anii 1965 are 2 camere, o bucatarie mare, un hol, o baie si o camara.
Terenul de 350 mp are un acces auto generos si deschiderea la 2 strazi ( 20 metri liniari la o strada si 14 metri liniari la cealalta ) reprezinta argumente foarte serioase pentru o investitie sigura, mai ales ca zona este pretabila pentru diverse activitati.
In apropiere sunt puncte de aprovizionare, scoli si gradinite bune, mijloace de transport in comun, iar accesul la centrul comercial este la indemana.
Raportul pret-calitate este unul deosebit de bun fiindca suprafata locuibila este foarte mare, iar locatia este excelenta, cele 2 corpuri de cladire pot fi delimitate total si pot fi adaptate atat pentru locuit, cat si ca spatii comerciale, creandu-se astfel 2 case singur in curte, cu acces auto si gradini.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 148000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8592
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

121 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 431575a641d5e9c5

Report problem

Processing your request, Please wait....