Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

1.000 EUR

Casa cu 8 camere de inchiriat la 2 minute de Piata Cibin in Sibiu

  • Tip anunt: Inchiriez
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: aprilie 5, 2016 8:47 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
813

Descriere

Casa cu 8 camere si curte de inchiriat in Sibiu, la 2 minute de mers pe jos fata de Piata Cibin, cu o suprafata construita de 350 mp, avand regimul de inaltime P+1+M, racordata la toate utilitatile necesare respectiv gaz, curent, apa si canalizare, pretabila pentru spatiu de birouri, locuinta sau spatiu comercial.
Aceasta casa are o suprafata de 140 mp utili la parter, excelent compartimentata in 4 camere, 2 bai, un spatiu de depozitare ce a fost complet renovat in anul 2014 si au fost aduse imbunatatiri precum: gresie, faianta, parchet laminat, geamuri si usi de termopan, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel.
Proprietatea se inchiriaza complet mobilata si utilata cu masina de spalat vase, masina de spalat rufe, televizor, frigider, aragaz, iar la parter a fost facuta o intrare separata intr-una din camere, pentru a putea avea 2 apartamente la parterul casei.
Accesul la nivelul superior se face pe o scara interioara din beton, acesta necesita renovare si este identic cu cel de la parter iar cu o mica investitie se poate transforma intr-un spatiu ideal pentru locuit sau spatiu de birouri.
Podul casei este foarte rezistent si se afla intr-o stare foarte buna, existand si posibilitatea de mansardare, proprietatea detine si o curte libera de aproximativ 190 mp unde se poate face accesul cu autoturismul, terenul proprietatii este imprejmuit.
In apropierea acestei case sunt statii pentru mijloacele de transport in comun, spatii comerciale, farmacii, piata agroalimentara si alte puncte de interes, zona fiind usor accesibila dar in acelasi timp foarte linistita.
Casa se poate inchiria complet mobilata si utilata la un pret lunar de 1000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8192
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

103 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 69457037b9b97f97

Report problem

Processing your request, Please wait....