Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

65.200 EUR

Casa de vanzare cu 4 camere decomandate pe Calea Cisnadiei in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: ianuarie 13, 2016 2:02 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1711

Descriere

Casa de vanzare situata pe Calea Cisnadiei in Sibiu, foarte bine pozitionata intr-o zona predominanta numai de case, mai exact in cartierul Arhitectilor,situata la aproximativ 150 m de la sosea, ferita astfel de praful si zgomotul cauzate de traficul intens al soselei principale.
Casa a fost construita in anul 2015, este prevazuta cu o singura intrare din fata si este compartimentata astfel: la parter avem un living foarte spatios, o bucatarie inchisa, o baie de servici iar la etajul 1 regasim 3 dormitoare cu intrari separate si o baie generoasa, 2 dintre ele sunt prevazute cu terase, intrarea in toate aceste incaperi facandu-se din hol.
Casa dispune de o curte frumos amenajata si luminata, de aproximativ 145 mp, suficienta incat copiii dumneavoastra se pot juca fara a fi nevoiti sa iasa pe strada ramanand astfel si spatiu liber unde se poate parca masina.
Pentru amenajarea casei s-au folosit materiale de cea mai buna calitate, de la structura casei si ziduri pana la acoperis astfel locuinta dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica exterioara, usi exterioare din PVC de culoarea lemnului.
Casa se preda la stadiul de gri cu urmatoarele dotari: acoperis din tigla Lindab, tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica exterioara, usi exterioare din PVC de culoarea lemnului, centrala termica, calorifere aluminiu.
Pozitonarea casei faciliteaza accesul rapid catre punctele de interes public ale orasului, astfel daca doriti sa ajungeti in centrul orasului aveti doar 15 minute de parcurs cu masina, scolile si gradinitele sunt de asemenea la maxim 20 de minute de mers pe jos, iar statiile de transport in comun sunt la aproximativ 10 minute departare de locuinta.
Proprietatea se poate achizitiona la pretul de 65200 euro la stadiul de gri si la pretul de 70400 euro la cheie, acceptandu-se orice tip de credit.
Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO7659
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

127 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 332569658c894baf

Report problem

Processing your request, Please wait....