Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

85.000 EUR

Casa de vanzare cu 4 camere in Sibiu zona Calea Cisnadiei

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: martie 10, 2015 11:02 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
310

Descriere

Casa de vanzare in Sibiu zona Calea Cisnadiei constructie noua cu 4 camere decomandate cu suprafata totala de 180 mp, curte privata individuala de 300 mp, amprenta de 90 mp, constructia s-a finalizat in ianuarie 2015 si se va preda la stadiul de gri avansat iar la cerere se va preda la cheie.
Proprietatea are o suprafata utila de 140 mp si este structurata pe 2 nivele, la primul nivel este un living spatios cu bucatarie si loc de luat masa cu iesire pe terasa interioasa si o baie iar la nivelul superior 3 dormitoare decomandate fiecare cu balcon, si inca o baie. Accesul la nivelul superior se face prin intermediul unei scari interioare spiralate din beton.
Casa detine si curte privata proprie de 300 mp in care se poate amenaja doua locuri de parcare, loc pentru gratar, spatiu de joaca pentru copii si nu numai.
Se va preda cu toate bransamentele respectiv gaz, curent electric, apa si canalizare, izolata termic si fonic exterior si beneficiaza de multiple dotari si imbunatatiri cum ar fi vopsea decorativa exterioara, usa intrare termopan lemn stratificat, geamuri termopane din lemn stratificat, sapa nivelanta, peretii zugraviti in lavabil, centrala proprie Beretta, calorifere din otel noi, curte interioara imprejmuita si amenajata.
Se vinde la pretul de 85000 euro acceptandu-se si plata prin programul Prima Casa, cat si prin alte credite ipotecare bancare.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO5788
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

175 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 66254fecd171461a

Report problem

Processing your request, Please wait....