Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

149.000 EUR

Casa de vanzare cu 5 camere singur in curte in Sibiu zona Gusterita

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0751950471
  • Listat: iunie 24, 2015 8:48 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1625

Descriere

Casa de vanzare singur in curte cu teren total de 867 mp, cu 5 camere in Sibiu, zona Gusterita, compusa din doua corpuri de cladiri lipite si o deschidere la strada de 15 metri liniari. Primul corp de casa este constructie veche care a fost renovata in interior, iar al doilea corp de casa este constructie noua din 2009.
Acest imobil este structurat prin D+P+M si este compus din: demisol sub casa veche unde se afla o pivnita boltita cu o suprafata de aproximativ 60 mp, iar sub celalalt corp se afla o incapere unde se regasesc si calorifere pentru incalzire, o camera tehnica unde se afla centrala pe lemne si un wc de serviciu.
La parterul imobilului se regasesc doua dormitoare la strada si o sufragerie, un hol, bucatarie spatioasa cu loc de luat masa, camara si o baie cu cada si geam de aerisire. In hol se afla si scara din beton care face accesul la mansarda unde se compune dintr- un living cu bucatarie open-space, un dormitor cu balcon, hol si o baie cu cada si geam de aerisire.
Langa aceasta mansarda se mai afla un spatiu de aproximativ 70 mp de pod unde se mai pot amenaja inca 3 camere fara a mai interveni asupra acoperisului, doar o amenajare si compartimentare interioara.
O parte din curtea interioara este pavata cu piscoturi, o parte fiind amenajata cu gazon, iar in partea din spate este destinata pentru agricultura.
Acest imobil beneficiaza de imbunatatiri precum usi de acces din PVC, geamuri termopane la constructia noua si geamuri din lemn la constructia veche, centrala termica pe lemne, parchet din lemn in toate camerele, gresie si faianta in bucatarie si bai.
Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 149.000 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau Programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6552
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

156 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 153558a6a6833c83

Report problem

Processing your request, Please wait....