Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

184.000 EUR

Casa de vanzare cu 8 camere zona Calea Dumbravii in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0751950471
  • Listat: octombrie 26, 2015 1:39 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
812

Descriere

Casa de vanzare cu 8 camere decomandate in Sibiu zona Calea Dumbravii, cu o suprafata totala de 500 mp, si o suprafata utila de 355 mp, acces auto poarta cu telecomanda si video interfon, garaj pentu 2 autoturisme si panouri fotovoltaice pentru curent si apa calda.
Acest imobil face parte dintr-un duplex, structurat prin D + P + Et 1. La demisolul acestui imobil se afla o crama cu mini bar, un hol si o baie de serviciu, iar parterul este compus dintr-un apartament cu 2 camere foarte spatioase, o bucatarie cu loc de luat masa, baie cu cada si un hol prin care se face accesul la anexa din spate care este structurata pe doua nivele.
La parterul anexei din spate se afla doua garsoniere compuse din camera bucatarie si baie ( fiecare cu acces separat si contoare de curent si apa individuale ), iar la etaj se mai regasesc inca 3 garsoniere la fel compartimentate si contorizate individual. Curtea interioara a imobilului are o suprafata de aproximativ 250 mp in care se mai regaseste amenajata o bucatarie de vara cu filigorie si wc serviciu.
Curtea din fata este pavata cu piscoturi, iar accesul se face pe o poarta cu video interfon si accesul auto se face pe o poarta automatizata cu telecomanda, dupa care se intra in garaj.
Acest imobil beneficiaza de imbunatatiri precum usi din PVC la intrare, geamuri termopane, panouri fotovoltaice pentru curent si apa calda, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, parchet laminat, video interfon, poarta automatizata. Pretul de vanzare pentru acest imobil este de doar 184.000 euro, pretabila ca investitie cu posibilitate de inchiriere, sau recompartimentare pentru locuinta.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6387

Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Contact Agent : 0751950471
Contact Secretariat: 0743793286

Nu sunt etichete

120 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 239562e2bc6d656f

Report problem

Processing your request, Please wait....