Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

75.000 EUR

Casa de vanzare in Sibiu cu 3 camere zona Centrul Istoric

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: mai 22, 2015 7:40 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
1115

Descriere

Casa cu 3 camere si teren de vanzare in Sibiu, cu o suprafata totala de 115 mp, pozitionata in zona istorica a orasului, mai exact in Piata Armelor, la doar cateva minute de mers pe jos fata de Piata Mare si de cele mai importante puncte de interes public din oras.
Locuinta este structurata pe un singur nivel, construita in jurul anului 1930 si reconditionata dupa anul 2000, avand o suprafata utila de 95 mp compus dintr-o bucatarie foarte spatioasa, o sufragerie generoasa pozitionata intre cele doua dormitoare, baie, hol, pivnita de aproximativ 15 mp si o curte individuala de aproximativ 70 mp.
Imobilul dispune de un pod cu o suprafata de aproximativ 90 mp cu acces separat, pregatit pentru mansardare, din care se pot obtine cu usurinta trei camere spatioase si o baie.
Apartamentul dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri precum tamplarie din lemn cu geam normal, usa metalica la intrare, izolatie termica si fonica exterioara, centrala termica pe gaz cu calorifere din otel, gresie, faianta, usi din lemn la interior.
Casa este pretabila si pentru inchirierea in regim hotelier dar si pentru o familie care doreste sa locuiasca in centrul vechi al Sibiului, in imediata apropiere sunt cele mai importante scoli din oras, gradinite, piata Agroalimentara Cibin fiind la doar 3 minute de mers pe jos cat si pana la statiile de taxi si transport in comun, pozitionarea acestuia facilitand accesul catre toate zonele orasului.
Pretul de achizitionare este de 75000 euro negociabil, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6315
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

246 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 828555edb6818648

Report problem

Processing your request, Please wait....