Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

200.000 EUR

Casa de vanzare in Sibiu localitatea Selimbar 6 camere si 740 mp teren

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Selimbar
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: august 19, 2016 1:40 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1122

Descriere

Casa individuala de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, compusa din 6 camere decomandate si garaj, cu o suprafata totala de 398 mp si o curte libera de 533 mp, situata intr-o zona linistita a localitatii in care predomina casele constructii noi.
Amprenta casei este de 207 mp, situata pe un teren ce are o forma dreptunghiulara cu deschidere generoasa la 2 strazi respectiv 37 si 20 metri liniari, cu o suprafata totala de 740 mp pe care sunt amenajate trotuare, spatii verzi, platforma auto, loc pentru gratar, circuite de iluminat exterior, gard cu zidarie din beton si inchidere din lemn.
Suprafata utila a casei este de 294 mp, compusa la parter dintr-un living generos si foarte luminos de 62 mp, o camera de 16 mp transformata in birou, bucatarie de 18 mp cu camera tehnica de 6,44 mp si acces in garaj, iar bucataria mai dispune de acces pe o terasa de aproximativ 8 mp pozitionata in partea din spate a imobilului, baie de 4,88 mp si un hol de 17,22 mp ce dispune de loc special pentru cuier si pantofar.
Etajul este compus din 4 dormitoare decomandate cu suprafete cuprinse intre 13 si 19 mp ce dispun fiecare de baie proprie si acces pe terasa de aproximativ 33 mp partial acoperita.
Locuinta este construita la exterior in totalitate din caramida Porotherm de 38 cm cu izolatie termica si fonica exterioara de 15 cm, tamplarie PVC culoarea lemnului de la Salamander cu 5 camere si 3 foi de geam termopan gravat, acoperis din tigla Bramac, hidroizolatii si izolatii termice.
Aceasta este incalzita cu 2 centrale termice pe gaz Junkers in condensatie si pe lemne Bosh cu gazificare, iar instalatia termica este pe distribuitoare separate pentru fiecare calorifer in parte si 2 boilere de 150 l si 300 l.
Amenajarile interioare au fost facute la comanda iar locuinta dispune de dotari precum marmura in bucatarie, bai si terase, gresie si faianta de import, cabine de dus cu usi din sticla, scara interioara din lemn masiv de stejar cu balustrada din inox, parchet laminat, usi din lemn stratificat de la Tehnolemn, glafuri din marmura, picturi manuale si mobilier la comanda.
Instalatia electrica este trifazica si monofazica cu tablouri separate pentru parter respectiv etaj si sigurante separate pentru consumatorii de putere.
Aspectul intim al casei impreuna cu suprafetele generoase ale interiorului, curtea cu suprafata optima desfasurata majoritatea in lateralul casei, linistea precum si pozitionarea fata de centrul Sibiului, califica aceasta casa ca o locuinta usor de intretinut si cu costuri de intretinere minime, perfecta pentru familii cu copii sau tineri la inceput de drum deopotriva.
Valoarea casei este de 200000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8950
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

110 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 3857b70c540492a

Report problem

Processing your request, Please wait....