Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

77.900 EUR

Casa de vanzare singur in curte cu 6 camere in Sibiu zona Turnisor

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0744139786
  • Listat: iulie 25, 2016 9:57 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
36

Descriere

Casa tip duplex de vanzare cu 6 camere decomandate, singur in curte, situata in Sibiu zona Turnisor, cu o suprafata utila de 184 mp, curte libera 120 mp, garaj, anexe, localizata pe o strada asfaltata si iluminata public, intr-o zona linistita, predominant de vile.
Duplexul ocupa demisolul si parterul inalt al unui imobil D+P+Et1, avand la parter 2 camere mobilate, o bucatarie mobilata si utilata cu aragaz si frigider, o incapere care poate fi folosita ca si spatiu pentru depozitare, o baie cu cada si geam de aerisire, iar la demisol acelasi spatiu nemobilat cu dublu acces din interior si din exterior care poate fi amenajat ca si locuinta.
Casa are o curte libera de aproximativ 120 mp pavata, garaj, o toaleta de serviciu si o anexa care poate fi folosita ca spatiu pentru depozitare.
Imobilul beneficiaza de imbunatatiri precum usi din lemn la intrare, ferestre tip termopan cu tamplarie PVC, parchet laminat, gresie si faianta, centrala termica proprie cu calorifere din otel.
Casa este situata pe o strada linistita, la doar cateva minute de centrul orasului, cu acces usor in orice zona, iar in imediata apropiere sunt puncte de interes public precum centre comerciale, institutii de invatamant, mijloace de transport in comun, .
Pretul de vanzare pentru acest imobil, partial mobilat si utilat este de 77.900 euro.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8854
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

116 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 1365795e27a53892

Report problem

Processing your request, Please wait....