Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

90.000 EUR

Casa de vis in Selimbar de vanzare cu 4 camere decomandate

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0757341899
  • Listat: august 7, 2015 1:16 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
29

Descriere

Casa de vanzare in Selimbar Judetul Sibiu cu 4 camere decomandate structurata pe 3 niveluri cu o suprafata utila de 137 mp, cuprinzand la parter living, loc de luat masa, bucatarie, baie, camara, la etaj 3 dormitoare, baie, terasa de 55 mp.
Beneficiaza de multiple specificatii tehnice cum ar fii: fundatii continue, cu soclu (cota 0, +40cm), structura in cadre din beton armat, caramida tip POROTHERM, grosime pereti 30 cm, termosistem exterior 10 cm Arcon, tmplarie PVC cu geam termopan, zidarie din caramida tip POROTHERM la parter si mansarda, grosime pereti dublii 55 cm, tencuieli din glet si vopsele lavabile Knauf, piatra sau faianta bucatarie, bai la alegerea clientului, usi celulare din lemn Portadoor, scara interioara, racordare la retea de 220 V, tablou general cu sigurante automate Moeller, conductori de cupru de 1.5 mm, instalatie curenti slabi (TV, telefonie, internet), alimentare cu apa rece prin teava PPR si calda prin teava Henko, canalizare prin teava PVC portocalie, obiecte sanitare (chiuvete, cabina de dus, vase WC, cada baie, etc.), la alegerea clientului. Pe langa toate acestea se mai ofera: centrala termica cu tiraj fortat turbo 24 Kw Viessmann, calorifere, bransament + retea conforma cu normativele in vigoare, pentru bucatarie si centrala termica, sapa + gresie pentru spatiile tehnice, gresie pentru bai, parchet laminat 12mm, placa de beton 20 cm, polistiren extrudat 15 cm pus in straturi de cate 5 cm, geotextil 300 g/mp, membrana de piscina SICA GARANTIE 10, lemn din esenta Pin fiert in ulei de in de 3 cm.
De asemenea in pretul casei sunt incluse: imprejmuirea cu gard din fier forjat pe o latura si gard bordurat pe trei laturi, parcare pavata cu dale de beton inclusiv calea de acces intrare pricipala. Momentan aceata proprietate este la stadiul de rosu predarea ei fiind in luna noiembrie.
Pretul de vanzare al acestei case este 90000 la cheie, putand fii achizitionata prin credit ipotecar cat si prin programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6800
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei

Nu sunt etichete

201 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 6955c4ae7e2f9be

Report problem

Processing your request, Please wait....