Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

165.000 EUR

Casa D+P+E+P 500 mp de teren de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0754823802
  • Listat: iunie 21, 2016 7:40 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1314

Descriere

Casa cu 2 apartamente distincte de 70 mp fiecare si 500 mp teren, singur in curte de vanzare in Sibiu zona Calea Poplacii. Imobilul solid construit in anul 1971 este retras 6 metri de la strada linistita si asfaltata, aceasta casa D+P+E+P este conceputa pentru doua familii, structura camerelor si accesul la cele doua apartamente fiind foarte relevante, la parterul cladirii, din hol se bifurca cele 2 camere decomandate, baia si bucataria.
Camerele sunt spatioase si luminoase si beneficiaza de dotari cum ar fi centrala termica, calorifere de otel, geamuri termopan, parchet din lemn masiv, bucataria si baia sunt cu geam de aerisire si beneficiaza de gresie, faianta, vopsea lavabila.
Apartamentul de la etaj pastreaza aceeasi structura a camerelor, avand in plus balconul care este in continuarea bucatariei. Demisolul foarte mare este inalt si se poate adapta foarte usor locuirii, momentan fiind utilizat ca loc pentru depozitare, un alt spatiu care ar putea fi transformat in spatiu locuibil este podul, forma acestuia fiind avantajoasa in perspectiva construirii unei mansarde.
Deschiderea generoasa la strada este de 14,5 metri liniari, accesul auto fiind posibil pe doua intrari ( una la garajul din demisol, cealalta in lateralul casei ).
Suprafata de gradina este generoasa 350 mp, amprenta casei si anexele ocupand doar 125 mp, zona este foarte linistita si ofera multe avantaje, investitia fiind una foarte buna, mai ales ca imobilul are doua apartamente distincte, cu contorizari si centrale termice separate, iar raportul pret calitate este corect.
Pretul de vanzare al acestui imobil este de 165.000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8659
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

93 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 5595768ef5598f8a

Report problem

Processing your request, Please wait....