Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

149.000 EUR

Casa duplex de vanzare in Selimbar 4 camere decomandate 150 mp utili

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Selimbar
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: aprilie 13, 2016 5:30 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
1114

Descriere

Casa tip duplex de vanzare in Selimbar judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 150 mp si 290 mp teren, situata la aproximativ 15 minute de mers pe jos fata de strada Semaforului si pozitionata intr-o zona de case complet noua din punct de vedere al infrastructurii.
Locuinta este structurata din P+1E+ER, compartimentata la parter din living foarte spatios cu o suprafata de 31 mp, o bucatarie inchisa de 13 mp, spatiu pentru depozitare de 8 mp, toalete de servici si un hol de 6 mp.
La etaj este compusa din 3 dormitoare spatioase cu suprafete cuprinse intre 14 mp si 16 mp, o baie de 9 mp ce dispune de ventilatie naturala si un hol de circulatie de 10 mp, iar pe etajul retras dispune de o terasa cu o suprafata de 55 mp si o baie de 9 mp.
Casa este construita din materiale de buna calitate astfel la exterior este compusa din caramida Porotherm de 30 cm cu izolatie Arcon de 10 cm, zugraveli decorative, curte amenajata cu pavaj si gazon, imprejmuire cu gard din fier forjat si 3 locuri de parcare amenajate.
La interior locuinta dispune de tamplarie PVC marca QFort cu profil Veka 5 camere 3 foi de sticla, pereti tencuiti, gletuiti si zugraviti in lavabila, centrala termica Viessmann in condensatie, incalzire in pardoseala la parter, incalzire cu calorifere la etaj, usi marca Porta Doors la interior, parchet din lemn masiv la parter triplustratificat de 14 mm, iar la etaj parchet dublu stratificat de 11 mm, piatra naturala in baia de la parter, gresie ceramica in bucatarie si baile de la etaj, bateriile si sistemele de dus de la Grohe si Kludi, mobilier pe comanda cu sistem soft close incorporat, electrocasnice si corpuri de iluminat.
Pretul de achizitionare al locuintei este de 149000 euro, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8102
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

89 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 84570dd97695b76

Report problem

Processing your request, Please wait....