Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

205.000 EUR

Casa singur in curte 1720 mp teren de vanzare in Sibiu strada Livezii

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0754823802
  • Listat: iunie 17, 2016 8:57 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
3
1921

Descriere

Casa singur in curte de vanzare in Sibiu pe strada Livezii din cartierul de case Turnisor, construita in anul 1950 si renovata in 2011 are o suprafata totala de 1720 mp ( in realitate sunt 2000 mp ), cu o deschidere de 16 metri liniari la strada asfaltata si reabilitata complet.
Accesul auto este generos, terenul oferind multe oportunitati de investitie atat firmelor, cat si persoanelor fizice interesate de o suprafata pretabila mai multor activitati.
Zona este avantajoasa fiindca strada este perpendiculara pe DN 1, accesul fiind facil atat in oras, cat si in exteriorul acestuia. Casa este formata din doua apartamente separate, doua familii adaptandu-se in spatiul util de 115 mp.
Prima parte a imobilului este formata din 3 camere semidecomandate, sufrageria de 36 mp utili este superba, luminoasa si spatioasa, aici observandu-se un bun gust imbinat cu dotari care maresc confortul.
Celelalte 2 camere sunt reprezentate de dormitoare 16 mp si respectiv 14 mp, bucataria mobilata si utilata se afla intre sufragerie si dormitoare, iar accesul la baia cu geam se face din holul de la intrare.
Casa dispune de dotari care sporesc gradul de confort, cum sunt gresia, faianta, parchetul, izolatia termica interioara, centrala termica, caloriferele de otel, usile si geamurile termopan.
Al doilea corp de cladire este alipit primului, cu intrare separata, dormitorul de aici are 22 mp, iar bucataria si baia au aproximativ 15 mp.
Prima parte a curtii este partial pavata cu beton, in rest florile si spatiul verde ofera o priveliste care degaja energie pozitiva. filigoria de aici completeaza frumusetea curtii, iar anexele din spatele acesteia imbina utilul cu placutul.
Gradina din spate este imensa terenul avand in realitate o suprafata mai mare cu 300 mp si ofera solutii practice pentru utilizarea fructuoasa a spatiului.
Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 205.000 euro. Comision zero de la cumparator.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8652
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

94 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 2385763bb7785892

Report problem

Processing your request, Please wait....