Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

104.000 EUR

Casa singur in curte cu 5 camere de vanzare in Sura Mica judetul Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sura Mica
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753438459
  • Listat: aprilie 18, 2016 12:23 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
7
1219

Descriere

Casa cu 5 camere singur in curte de vanzare in Sura Mica pe strada Principala, judetul Sibiu, cu o suprafata utila de 250 mp si o curte libera cu gradina de 1050 mp construita si finisata in anul 2010.
Locuinta este foarte spatioasa si bine compartimentata, dispusa pe doua niveluri astfel incat la primul nivel este un hol generos, un living de aproximativ 40 mp, o baie cu cabina de dus si geam de aerisire, o bucatarie complet mobilata si utilata cu plita electrica, cuptor electric, frigider, un spatiu de depozitare unde este amplasata si centrala.
Accesul la nivelul 2 se face pe o scara interioara de lemn masiv iar aici sunt 3 dormitoare complet mobilate si dotate cu pat matrimonial, o baie cu geam de aerisire si cabina de dus, un living luminos de aproximativ 35 mp.
Casa detine si un garaj spatios de aproximativ 100 mp, o curte libera cu gradina de aproximativ 1050 mp, frumos amenajata cu filigorie, gratar si spatiu verde.
Pentru amenajarea casei s-au folosit materiale de cea mai buna calitate, de la structura casei si ziduri pana la finisajele interioare, astfel locuinta dispune de tamplarie PVC cu geam termopan, izolatie termica exterioara, centrala pe lemne cu calorifere de otel, usa din PVC la intrare, usi de lemn la interior, parchet laminat, gresie si faianta de o buna calitate, mobilier modern pentru fiecare dormitor si mobilier de bucatarie unde este incorporata plita si cuptorul electric.
Casa este ideala pentru cei care vor sa locuiasca aproape de orasul Sibiu, in conditii de foarte buna calitate dar departe de aglomeratia cotidiana, situata la doar 10 km de oras si doar 5 km fata de Ocna Sibiului.
Casa se vinde la pretul de 104.000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8274
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

107 numar total de afisari, 3 azi

  

Listing ID: 7925714d1c77c0ea

Report problem

Processing your request, Please wait....