Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

114.000 EUR

Casa singur in curte de vanzare zona Calea Cisnadiei judetul Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobilare
  • Numar de telefon: 0751950471
  • Listat: mai 13, 2015 1:19 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
912

Descriere

Casa de vanzare singur in curte cu 4 camere decomandate si curte libera de 500 mp, zona Calea Cisnadiei, ce prdomina constructiile noi, situata la doar 300 metri de sosea.
Casa este structurata din S + P + Et 1, cu o suprafata utila de 180 mp, compusa la parter din living spatios si foarte luminos ( 40 mp ), bucatarie cu camara si loc de luat masa cu iesire pe terasa din spate, wc serviciu, hol la intrare din care se face accesul la etajul casei sau la pivnita ( aproximativ 10 mp ). Etajul casei este compus din 3 dormitoare din care dormitorul matrimonial cu baie proprie, balcon si dresing, un hol spatios din care se face accesul la pod care este foarte inalt si spatios.
La etaj proprietarul a finisat incaperile cu parchet laminat, usi interioare, gresie si faianta in bai, iar pentru parter proprietarul a achizitionat toate materialele pentru finisare precum gresie 60*60 pentru zona de living, gresie si faianta pentru bucatarie si wc serviciu, usi interioare.
Instalatiile pentru curent, incalzirea centrala, apa si canalizare sunt executate. Deschiderea la strada este de 17 metri liniari, cu acces auto poarta din fier forjat pe sina si sarpanta pentru parcare a doua autoturisme.
Imobilul este construit din caramida Porotherm de 30 cm, izolata termic si fonic la exterior si acoperis de tigla.
Pretul de vanzare pentru acest imobil este de 114.000 euro, se poate achizitiona si prin credit ipotecar sau programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO6248
Intra si tu pe www. Taboo. ro pentru a vedea toate anunturile noi
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

168 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 38355534c2f490e0

Report problem

Processing your request, Please wait....