Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

110.000 EUR

Casa singur in curte de vanzare zona Piata Rahovei in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: ianuarie 27, 2016 9:16 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
911

Descriere

Casa de vanzare, singur in curte, 3 camere decomandate, cu o suprafata totala a terenului de 534 mp, deschidere stradala de 13 mp, construita din caramida in anul 1974, fiind situata intr-o zona foarte bine cotata pe piata imobiliara din Sibiu, in apropierea Pietei Rahova.
Aceasta casa dispune de o curte libera de 408 mp unde este amplasat un foisor, un garaj, anexe, baie cu cabina de dus si geam de aerisire, unde este amplasata si masina de spalat, bucatarie utilata cu frigider, cuptor, plita si hota electrica, hol din care se face accesul in toate incaperile, toate acestea oferind cumparatoului o suprafata utila de 90 mp.
Casa are un pod rezistent acoperit cu tigla, dispune de o pivnita de 10 mp si are numeroase dotari si imbunatatiri cum ar fi: izolatie termica si fonica exterioara, geamuri termopan, centrala termica proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, gresie si faianta.
Aceasta locuinta se afla pe o strada asfaltata si iluminata public iar in imediata apropiere a acestuia regasim toate punctele de interes public statie de taxi, statii pentru mijloacele de transport in comun, hotel, posta, piata agroalimentara, farmacii, spatii comerciale si institutii de invatamant.
Aceasta proprietate se vinde partial mobilata la pretul de 110.000 euro negociabil, cu posibilitate de mansardare, se poate achizitiona si prin Credit Ipotecar sau prin Programul Prima Casa.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO7713
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

154 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 6056a88a6a29dde

Report problem

Processing your request, Please wait....