Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

75.000 EUR

Duplex intabulat la rosu S+2Et+P de vanzare in Sura Mica judetul Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sura Mica
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0754823802
  • Listat: mai 17, 2016 10:58 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
614

Descriere

Duplex S+2Et+P de vanzare in Sura Mica, in superba zona a cartierului rezidential Sud Vest din judetul Sibiu, construit in anul 2011 si intabulat in anul 201 .
Stadiul finisarii este la rosu, proiectul italian dand o nota de noblete si utilitate constructiei foarte solide, cele 4 niveluri au rolul de a oferi un confort total, garajul de la subsol oferind un acces intern spre nivelul superior, aici se observa hidroizolatia si investitia serioasa in betonul turnat in fundatia casei.
Etajul 1 al casei lasa la latitudinea cumparatorului sa adapteze spatiul dupa bunul plac, peretii despartitori neingradind imaginatia viitorului proprietar.
Proiectul prevede pentru acest etaj o bucatarie open space de 16 mp cu un living de 35 mp care are iesire la balconul foarte mare, iar baia este de 7 mp.
Etajul 2 al cladirii pastreaza acelasi registru al unui spatiu deschis usor adaptabil, cele 3 dormitoare decomandate, baia si balconul dand o utilitate aparte duplexului.
Ca dimensiuni, cele doua dintre dormitoare au 12,5 mp utili, iar al treilea 23 mp, pe cand baia are 7 mp, podul inalt este acoperit cu tigla si foarte bine executat, soliditatea acestuia fiind evidenta, materialele folosite sunt de calitate superioara, proprietarul nu a facut compromisuri .
Zona in care se afla duplexul este foarte aproape de Sala Polivalenta, mai exact pe str. Aleea Crizantemelor, panorama este una deosebita, iar linistea completeaza tabloul unei locatii ideale, Sibiul fiind la 7 minute distanta de mers cu masina. Jumatatea cealalta a duplexului apartine aceluiasi proprietar si aceea este de vanzare la acelasi pret, toata cladirea putandu-se adapta unor cerinte foarte exigente atat in perspectiva locuirii, cat si a desfasurarii unor activitati cu mare cerere in zona.
Pretul de vanzare este de 75000 euro negociabil pentru fiecare duplex.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8354
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

86 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 81573af9291f688

Report problem

Processing your request, Please wait....