Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

30.000 EUR

Garsoniera cu gradina intabulata in zona Strand II de vanzare in Sibiu

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: martie 25, 2016 6:48 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
1
37

Descriere

Garsoniera intabulata de vanzare in Sibiu, zona Strand II, cu o suprafata utila de 33 mp, amplasata la parterul inalt al unei constructii de tip vila cu 2 etaje, cu gradina de 40 mp, finalizata si finisata la stadiul de gri, intr-o zona foarte linistita de case.
Aceasta locuinta este compartimentata astfel: la intrare este livingul cu bucataria de tip open-space cu o suprafata de 30 mp utili, din care se face accesul in gradina de 40 mp si o baia de 4 mp prevazuta cu geam de aerisire.
Proprietatea aceasta detine toate utilitatile si imbunatatirile necesare unui trai decent pornind de la geamuri termopan cu tamplarie Salamander cu 5 camere de termoizolare si 2 foi de geam, caramida Porotherm de 30 cm la exterior, usa metalica la intrare, instalatii electrice si sanitare de cea mai inalta calitate, termoizolatie la exterior de 10 cm, sape mecanizate in toate camerele, bransamente la apa, curent si gaz dar si cablu Tv si internet in fiecare camera.
Ansamblul unde se afla situat acest apartament este prevazut cu interfon si usa de termopan la intrarea in scara, cutii postale, iar interiorul este zugravit, cu balustrada de inox si gresie de 60 cm diametrul.
Viitorul proprietar al acestei locuinte va beneficia si de parcare privata si iluminata inclusa in pret dar si acces la numeroase puncte de interes public necesare: institutii de invatamant, spatii comerciale, unitati bancare, farmacii sau statie de autobuz.
Garsoniera se vinde la stadiul de gri la pretul de 30000 euro negociabil sau 33500 la cheie, se poate achizitiona si prin Credit Bancar.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8106
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

112 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 61956f4df2531b79

Report problem

Processing your request, Please wait....