Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

365.000 EUR

Pensiune cu 16 camere si magazin de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Sibiu
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0746398984
  • Listat: iunie 23, 2016 10:29 am
  • Expira: Acest anunt a expirat
2
923

Descriere

Pensiune cu 16 camere de vanzare in Sibiu zona Piata Cluj renovata complet in anul 2014 cu bun gust, situata intr-o zona linistita de case si vile in imediata apropiere de piata Cibin, centrul orasului si tuturor punctelor de interes necesare avand acces facil si rapid pe strazi asfaltate si iluminate public dar si legaturi cu mijloacele de transport in comun sau statile de taxi.
Acest imobil are o suprafata totala de 625 mp, avand amprenta la sol de 200 mp, cu o curte interioara libera de 100 mp frumos amenajata care este pavata cu piscoturi, aici se pot parca 2 autoturisme si se poate amenaja o filigorie cu loc de joaca pentru copii.
Acest imobil este structurat pe 4 nivele astfel: P+P+1+M (pivnita, parter, etaj 1 si mansarda) si este compusa din 15 dormitoare ( 9 camere si 3 apartamente a cate 2 camere fiecare ) complet mobilate si utilate, fiecare dintre acestea au acces la cate o baie.
La subsol se afla o pivnita de aproximativ 30 mp unde se poate amenaja o crama, iar la strada este un magazin cu grup sanitar de 30 mp care are un vad comercial excelent.
Aceasta pensiune reprezinta o investitie sigura pe termen lung avand o activitate cu profit garantat si prezinta toate dotarile si imbunatatirile necesare acestui tip de imobil: geamuri termopan cu profil PVC, izolatie termica si fonica exterioara de 10 cm cu tencuiala decorativa, gresie, faianta, parchet din lemn masiv, 2 centrale termice cu calorifere din otel, acoperis nou de tip Lindab marca Bilka, sistem de supraveghere video, acces wi-fi si cablu tv in camere.
Pensiunea este complet mobilata si utilata, avand toate autorizatile si licentele la zi, iar pretul de vanzare pentru acest imobil este de 365.000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: TBO8667
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis- a- vis de Piata Rahovei)
Pentru a afla toate ofertele valabile intrati acum pe site-ul Taboo Imobiliare – Taboo . ro

Nu sunt etichete

112 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 182576bba0284280

Report problem

Processing your request, Please wait....