Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | Autentificare

170.000 EUR

Pensiune de vanzare in Sibiu localitatea Cartisoara

  • Tip anunt: Ofer
  • Oras: Cartisoara
  • Judet: Sibiu
  • Nume: Taboo Imobiliare
  • Numar de telefon: 0753980216
  • Listat: ianuarie 5, 2015 2:12 pm
  • Expira: Acest anunt a expirat
DSCN5317
DSCN5334DSCN5374

Descriere

Agentia Imobiliara Taboo din Sibiu va ofera de vanzare o frumoasa pensiune turistica aflata in Localitatea Cartisoara, situata la 40 km distanta fata de Judetul Sibiu, pe drumul 7C Transfagarasani la 23 km departare fata de Balea Cascada, intr-o localitate turistica aflata la poalele muntilor Fagaras, frecventata de turistii care vor sa viziteze satele din zona dar si de excursionisti dornici sa se aventureze pe renumitul drum ce traverseaza Fagarasul.
Pensiunea este asezata in vatra satului, in apropierea drumului principal ( turistii fiind ghidati de catre semnele ce indica directia catre pensiune ), avand o suprafata totala de teren de aproximativ 3000 mp, pe care sunt construite doua imobile cu o suprafata totala de 300 mp si o deschidere 40 ml la drumul principal.
Aceasta este compusa din doua corpuri compartimentate in felul urmator: corpul A este compus din P+E+M, asfel la parter se gasesc 4 dormitoare cu suprafete intre 10 si 20 mp, un living de 53 mp, bucatarie de 31 mp, un oficiu de 6 mp, o camara de 5 mp, hol, casa scarii si accesul catre o pivnita de 26 mp.
-la etaj se gasesc 3 dormitoare cu suprafete 13 mp si 17 mp si o terasa de foarte spatioasa de 66 mp;
-la mansarda sunt 2 dormitoare cu bai proprii, hol si casa scarii.
Corpul B are o suprafata de aproximativ 100 mp si este compus din 4 camere cu bai proprii si o bucatarie spatioasa unde turisti se pot gospodari singuri.
Pensiunea mai dispune de piscina propie, doua foisoare din lemn ( unul fiind mobil, pe timpul iernii acesta se poate muta deasupra piscinii pentru a fi acoperita si ferita de intemperiile iernii ), o fantana arteziana foarte spatioasa, 3 gratare exterioare, un loc special amenajat pentru animale, livada, curte pavata, gard din fier forjat.
Aceasta dispune de urmatoarele dotari si imbunatatiri: tamplarie PVC cu geam termopan, usa de PVC la intrare, usi de lemn la interior, gresie, faianta, centrala proprie pe gaz cu calorifere din otel, parchet laminat, izolatie termica si fonica exterioara, bucatarie mobilata si utilata, mobilier de dormitor.
Propietatea se poate achizitiona la pretul de 170000 euro negociabil.

Taboo Imobiliare – Cod Oferta: 4919
www.taboo.ro
Sibiu, Str. Rahovei nr. 22 (vis-a-vis de Piata Rahovei)

Nu sunt etichete

164 numar total de afisari, 1 azi

  

Listing ID: 31454aa9b275363f

Report problem

Processing your request, Please wait....